logoBár ez volt a tizedik, részünkről az ötödik alkalommal "mérettük meg" magunkat illetve a csapat szakácsát - aki idén is Margitka volt - e kulináris eseményen.

Mivel idén volt először rá lehetőség, hogy ne csak halászlével induljanak a versenyzők, hanem egyéb halétellel is, kipróbáltuk magunkat grillezett pontyban.
A rotyogó bográcsok közt kicsit kilógott a sorból ezzel a csapat - dehát nem is szeretünk beállni a sorba, ha nem muszáj :)
Igaz az előző évek tapasztalatai alapján sokan keresték fel a standunkat "cserkész hallét"  keresve, de ők is elégedetten ízlelték a grill halat sült hagymával, friss savanyúval és puha kenyérrel.
 
Somogyi Hírlap cikke: 
Balatonboglár hagyományos eseményét idén először szervezte a helyi művelődési ház, a szabad tűzőn készített étkeket Jeles Zoltán mesterszakács vezetésével hattagú zsűri bírálta. 
Ezúttal tizennégy csapat fűtött be az uszonyosoknak a boglári Platán téren rendezett forgatagban, köztük a halászlékészítés helybeli és a környékről érkezett, valamint több dunai település színeiben induló „halszakértői”. Az ínycsiklandó illatok mellé szórakoztató műsorok is dukáltak, a program retro-discoval zárult.
(2010. július 25. 18:29 Füleki Tímea)
 
emleklap
 

Légy résen!

Bannerek

nea

me

bethlen

nca1

      tesco