A programokhoz a szülők, rokonok, ismerősök , barátok segítségét/tevékeny részvételét is kérjük!
A nyári nagytáborunk új időpontja:
2020. 08. 19 – 27.
 
Helye: Kemendollár
(N 46.894639, E 16.968204)
 
A fentieket minden lehetséges fórumon (net, facebook, kispad-nagypad, kisfa-nagyfa, stb) terjesszétek!

Tisztelt Cserkészszülők, Kedves cserkészek!

Így táborozás előtt néhány héttel rövid tájékoztatással és kérésekkel fordulok hozzátok.

Csapatunk általános kondíciója meggyengült az elmúlt években. A toborzásaink többszöri próbálkozásunk ellenére sikertelen maradtak, a vezetői utánpótlás és a nagytáborok elmaradása, az otthonunk átmeneti megszűnése, valamint Várnai Atya elhelyezése (még sorolhatnám) okozta főleg a leépülésünket.

De, azért látszik az alagút vége (nem a gyors robog felénk), mert idén , ha a vírus megengedi lesz nagytábor, lesz új segédtisztünk Horvát Regina személyében, és ha az Isten is megsegít bennünket a táborra lesz 3 új kiképzett őrsvezetőnk is Kerekes Kamilla, Koleszár Ádám és Tilesch Marci személyében. 

A fenti okokra hivatkozva táborba szálláshoz kérném az apai, nagyapai , nagytestvéri segítséget az 08. 19-i 6:30 órai felpakoláshoz , a táborban sátor állításhoz ill. a 08. 27-i tábor bontáshoz és a felszerelés raktárba hordáshoz. Egyben kérném azokat a felnőtt cserkészeinket, akik a fenti időpontokban szabaddá tudják tenni magukat, legyenek szolidárisak, hisz volt részük ezekben többször.

Sajnos nincs szakácsunk és kézilányunk. Kérném a szülőket, gondolkodjanak el , hogy a környezetükben lehet-e olyan személy,  akivel megoldhatnánk e problémát.  A felszerelésünk adott, csak az egyszerűbb ételeket választjuk, egy háziasszony tudása elegendő. A nyersanyag mennyiségeket én megadom 28 táborban megszerzett tapasztalatommal.

És még, ami eszedbe jut, kiegészítés után megküldöm.

Üdv,

sb

Tájékoztató (.doc)

Szülői nyilatkozat (.doc)

logoSzombaton estére érkezett egy 10 éve raktárban porosodó közösségi sátor, ami uo. mint a mi vihartépettünk. Kecskemétről Tünde a férjével hozta el , majd az iskola udvarra összetrombitált cserkészekkel, szülőkkel kiterítettük. Azt hiszem megéri az árát.

- Fotóalbum -
- Jelenléti ív -

Bannerek

tesco

 

nea

Csapatunk programjainak megvalósítását a
Nemzeti Együttmüködési Alap támogatása
segíti.

esza logo

nca1