622GG.HU

''Én ott lakom, ahová Te nyaralni jársz!''

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap

"Ön választ, mi segítünk!" Tesco pályázat - Zsetongyűjtés

E-mail Nyomtatás PDF
"Örömmel értesítjük arról, hogy a 2018 februárjában meghirdetett „Ön választ, mi segítünk” program negyedik fordulójában az Ön körzetében az Ön által képviselt szervezet a 2. helyen végzett, így Önök nyerték el a Tesco 200 000 forintos támogatását. A részletes végeredmény megtekinthető a www.tesco.hu/kozosseg honlapon."
 
tesco_ycwh.jpg

Tisztelt Pályázó!

Köszönjük, hogy az Ön által képviselt szervezet jelentkezett az “Ön választ, mi segítünk” programunk negyedik fordulójára, és gratulálunk, hogy pályázati anyagukkal bejutottak a szavazási szakaszba.

Az „Ön választ, mi segítünk” program negyedik fordulójának szavazási szakaszában vásárlóink szavazhattak arról, hogy az egyes körzetekben mely programok nyerjék el a Tesco támogatását. Nagy örömünkre szolgált, hogy pályázóink jelentős része különféle módon igyekezett mozgósítani támogatóit, bemutatkozó programokat szerveztek, zsetonokat gyűjtöttek ismerősöktől és a helyi közösség tagjaitól egyaránt.

Örömmel értesítjük arról, hogy a 2018 februárjában meghirdetett „Ön választ, mi segítünk” program negyedik fordulójában az Ön körzetében az Ön által képviselt szervezet a 2. helyen végzett, így Önök nyerték el a Tesco 200 000 forintos támogatását. A részletes végeredmény megtekinthető a www.tesco.hu/kozosseg honlapon.

A támogatás kifizetéséhez, a pályázati felhívásban foglaltaknak megfelelően támogatási szerződés megkötése szükséges. A szerződéskötés részleteivel kapcsolatosan július közepéig keresni fogjuk Önt.

Áruházunk vezetője az elkövetkező hetekben jelentkezni fog Önnél, hogy személyesen is gratuláljon az eredményhez, és egy kis ünnepség keretében köszöntse Önt és munkatársait áruházunkban! A program hagyományaihoz híven ebben a fordulóban is szeretnénk ünnepélyes keretek között jelképesen átadni egy óriáscsekken a nyeremény összegét a nyertes szervezeteknek – azt, hogy az egyes szervezetnek melyik áruházunkban adjuk át a csekket, a csatolt táblázatunkban találja.

Az „Ön választ, mi segítünk” program soron következő, ötödik fordulóját várhatóan 2018 őszén írjuk ki. Kérjük, kísérje figyelemmel a www.tesco.hu/kozosseg honlapon megjelenő híreinket, ahol részletes információkat talál majd a soron következő forduló pályázási feltételeiről.

Engedje meg, hogy még egyszer szívből gratuláljunk az eredményhez. Minden egyes begyűjtött szavazat azt jelenti, hogy munkájukat fontosnak tartja, elismeri és támogatja a helyi közösség, ennél nagyobb elismerést nem kaphat egy civil szervezet, erre igazán büszkék lehetnek!

Üdvözlettel:

Az „Ön választ, mi segítünk” program pályázati bizottsága 
 
 

 
A mai nap (05. 07-én) megkezdődött a TESCO zseton gyűjtő akciója. Alapítványunk a 18-as körzetben a siófoki cserkészcsapattal és a cukorbetegek egyesületével veszi fel a harcot az elsőség megszerzéséért. Naponta próbálunk helyzetjelentést közölni a honlapunkon. Mindenki mozgósítsa barátait, rokonait, ismerőseit, mert a “merítési lehetőségünk” ötször hátrányosabb” (25 ezer fő/5 ezer fő)  ellenfeleinkkel szemben. Bogláron az 1. urna a csapatunké és Gaal Gaston Gyermek és Ifjúsági Közhasznú Alapítvány néven fut. Csapjunk bele! Veszteni valónk nincs!