622GG.HU

''Én ott lakom, ahová Te nyaralni jársz!''

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap

Sikeres volt a pályázatunk!

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Ismerőseim és Mindenki!

A látottak alapján kijelenthetjük a Tesco szavazást cserkészcsapatunk megnyerte. 400 ezer forintot nyertünk,amely összeg a cserkészcsapatunknak nagy segítség.

_

_

- Kampányvideónk -

Külön megköszönöm a sikert Dénes Krisztiánnak, Gömbinek, aki a kampányt vezényelte. Rajta kívül mindenki másnak köszönet,aki segített, támogatott bennünket. "Ami könnyen megy nem cserkésznek való". Ezt alaposan megtanultuk ebben a szoros versenyben.

Jó munkát!

Visnyei Tibor csapatparancsnok

 

" Tisztelt Pályázó!

Köszönjük, hogy az Ön által képviselt szervezet jelentkezett az “Ön választ, mi segítünk” programunk második fordulójára, és gratulálunk, hogy pályázati anyagukkal bejutottak a szavazási szakaszba.

Az „Ön választ, mi segítünk” program fordulójának szavazási szakaszában vásárlóink szavazhattak arról, hogy az egyes körzetekben mely programok nyerjék el a Tesco támogatását. Nagy örömünkre szolgált, hogy pályázóink jelentős része különféle módon igyekezett mozgósítani támogatóit, bemutatkozó programokat szerveztek, zsetonokat gyűjtöttek ismerősöktől és a helyi közösség tagjaitól egyaránt. Az „Ön választ, mi segítünk” programnak azonban körzetenként csak egy nyertese lehet. 

Örömmel értesítjük arról, hogy a 2017 januárjában meghirdetett „Ön választ, mi segítünk” program második fordulójában az Ön körzetében az Ön által képviselt szervezetnek sikerült a legtöbb vásárlói szavazatot összegyűjteni, így Önök nyerték el a Tesco támogatását. A részletes végeredmény megtekinthető a www.tesco.hu\kozosseg honlapon.

A támogatás kifizetéséhez, a pályázati felhívásban foglaltaknak megfelelően támogatási szerződés megkötése szükséges. A szerződéskötés részleteivel kapcsolatosan jövő héten keresni fogjuk Önt.

Áruházunk vezetője az elkövetkező hetekben jelentkezni fog Önnél, hogy személyesen is gratuláljon az eredményhez és egy kis ünnepség keretében köszöntse Önt és munkatársait áruházunkban! 

Az „Ön választ, mi segítünk” program 2017 májusában újra meghirdetésre kerül Magyarországon. Az első két pályázati kör tapasztalatait figyelembe véve kicsit alakítottunk a pályázati felhíváson, melynek értelmében az előző pályázati kör(ök)ben nyertes és még le nem zárt pályázati programmal bíró civil szervezetek nem szállhatnak versenybe újabb támogatásért. Természetesen, amennyiben pályázati programjukat a későbbiekben sikeresen lezárják, az „Ön választ, mi segítünk” későbbi felhívásaira ismét örömmel fogadjuk jelentkezésüket. Bízunk abban, hogy ez a módosítás hozzájárul ahhoz, hogy minél több közösségi kezdeményezés valósulhasson meg Magyarországon.

Engedje meg, hogy még egyszer szívből gratuláljunk az eredményhez. Minden egyes begyűjtött szavazat azt jelenti, hogy munkájukat fontosnak tartja, elismeri és támogatja a helyi közösség, ennél nagyobb elismerést nem kaphat egy civil szervezet, erre igazán büszkék lehetnek!

Üdvözlettel:

Az „Ön választ, mi segítünk” program pályázati bizottsága"