622GG.HU

''Én ott lakom, ahová Te nyaralni jársz!''

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

XII. NN Ultrabalaton

E-mail Nyomtatás PDF
Kedves Állomásfőnökök, Állomáson dolgozók és háttérből támogató családok :)

Újra egy sikeres UB-t tudhatunk a hátunk mögött, szerencsére az idő is kegyes volt, remélem mindenki kipihente már magát többé-kebésbé :)

Ezúton is szeretnénk megköszönni a részvételeteket és az áldozatos munkátokat!
Bővebben...
 

"Ön választ, mi segítünk!" Tesco pályázat - Zsetongyűjtés

E-mail Nyomtatás PDF
"Örömmel értesítjük arról, hogy a 2018 februárjában meghirdetett „Ön választ, mi segítünk” program negyedik fordulójában az Ön körzetében az Ön által képviselt szervezet a 2. helyen végzett, így Önök nyerték el a Tesco 200 000 forintos támogatását. A részletes végeredmény megtekinthető a www.tesco.hu/kozosseg honlapon."
 
tesco_ycwh.jpg
Bővebben...
 

A gulyáságyú felújítása

E-mail Nyomtatás PDF

A mai nap megkezdte két cserkész szülő ( Koleszár Róbert és barátja Ács János) a “szakadt” gulyáságyunk felújítását. A szer  új fenéklemezt és gumi köpenyt kap és újra lesz “dukkózva”. Az átváltozást képeken követheted.

A csapat nevében megköszönjük Koleszár Róbert cserkész apukának és barátjának Ács Jánosnak 3 napos áldozatos munkáját, amit a gulyáságyunk felújítása érdekében végeztek. 

- Fotóalbum - 

 

Tavaszi portya szemétszedéssel

E-mail Nyomtatás PDF

Ez évi tavaszi csapatportyánkat a látrányi halastóhoz szerveztük bicajjal. Mivel barátságos időpontban kezdtünk, a fonyódi “ különítmény tagjai stílusosan kerékpárral érkeztek a csapatotthonhoz. 

Bővebben...
 


Oldal 3 / 96