622GG.HU

''Én ott lakom, ahová Te nyaralni jársz!''

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Március 15-i megemlékezés - Balatonboglár

E-mail Nyomtatás PDF
sorfal Bogláron 17 órakor az Országzászlónál tartottuk a március 15. ünnepséget. Az általános iskola 4. osztályai színvonalas megemlékezést mutatott be.

 
 
 
 

Március 15-i megemlékezés - Horgos

E-mail Nyomtatás PDF
Jó munkát!

2017. március 11-én a csapatunk nevében részt vettem a horgosi 11. Nepomuki Szent János Cserkészcsapattal Horgos falu március 15-i megemlékezésén, illetve az ezzel egybekötött falunapon.
Bővebben...
 

Szentmise Feri-báért

E-mail Nyomtatás PDF

eloadas

Gyakran szoktam nosztalgiázni.
Ez néha jó, de sok esetben azt a reakciót kapom, hogy ez már egy más világ mint 15-20 évvel ezelőtt volt.
Ez bizonyára így van, de hadd nosztalgiázzak egy olyan emberről, akire most emlékeztünk halálának 12 évfordulóján.
 
Szőllősi Feri-bára mindenki úgy emlékezik mint egy nagyon dinamikus ember, aki egész nap úton volt, s akivel nem lehetett bírni ,ha a cserkészetről volt szó. Ez szó szerint igaz. Én sokat lehettem vele,a csapat évközi túrahelyeinek felderítését is sokszor együtt végeztük. Közösen másztuk meg először a Rezi, Tátika és Csobánc várhegyeit, csapatunk kedvenc portyahelyét a Piros házat is együtt fedeztük fel. Ezeken az utakon hűséges társunk volt a "csörgőkígyó" atya Trabantja, melynek jellegzetes hangja egyedi volt Bogláron. Ez az autó párosulva Feri-bá jellegzetes vezetési stílusával felejthetetlen élményt jelentett.
Később aztán nekem is volt alkalmam nyúzni ezt az autót. Igazi cserkészkocsi volt.
 
Remélem, ez a rövidke emlékezés is segíti azt, hogy Atya emléke még sokáig vibrálni fog a boglári emberek emlékezetében. Vasárnap a 10-es misén sokat gondoltunk rá.
 
Visnyei Tibor cserkésztiszt
622 Gaal Gaston cserkészcsapat parancsnoka 

 

Cserkészfarsang

E-mail Nyomtatás PDF
bal

Az ERŐ is velünk volt

Ebben az évben is megrendeztük csapatunk jelmezes csapatbálját. Három fős szervező bizottság állt össze (Györe Andi, Orbán Zoli, Visnyei Tibor), akik a feladatokat egymás között leosztva álltak neki a szervezésnek.  A tombola tárgyak begyűjtését Füleki Dávid vállalta magára. Az idő gyorsan telt, már csak azt vettük észre, hogy eljött a bál napja.
Bővebben...
 


Oldal 10 / 96