622GG.HU

''Én ott lakom, ahová Te nyaralni jársz!''

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Teleki megemlékezés

E-mail Nyomtatás PDF
teleki
2016. július 30-án, délelőtt Balatonbogláron emlékkonferencia volt a Teleki szobor előtt. Teleki Pál, aki napjainkban is példaértékű személy, az 1939-es évek környékén befogadta a lengyel menekülteket, akik sokat köszönhettek neki. Néhányan közülük, s rokonaik közül a megemlékezés alkalmából visszalátogattak e napon városunkba. 
Bővebben...
 

Strandanimáció 2.

E-mail Nyomtatás PDF
strandanim
2016.08.07-én tartottuk a 2. strand animációs foglalkozást a Platán strandon. Az eredetileg szombatra tervezett programot a viharos erejű szél miatt vasárnapra kellett halasztani. Vasárnap délután 14.30-kor el is kezdtük a foglalkozást. Volt kézműves foglalkozás Edit vezetésével és viking sakk, amelyben a klónok és a lázadók mérték össze erejüket. A Regina vezetésével egy csapat krétarajzokat is készített. A mi részünkről 16 fő jelent meg. Sajnos a strandolók közül csak pár érdeklődő volt. néhányan nézték a viking sakkjátszmát és páran rajzolgattak. Az animációt közös fagyizás zárta.
Bővebben...
 

Csapattábor a Keszthelyi hegységben

E-mail Nyomtatás PDF
csapatkep tesco

Cserkészcsapatunk 2016–ban a Keszthelyi hegységben, Balatongyörök határában a Bélapi vadföldön tartotta meg az éves nagytáborát.

A csapattábor időpontja 2016.07.01-2016.07.11. között volt. A táborozás ezen a helyen való létrejöttét döntően segítette a Tesco által kiírt” Ön választ mi segítünk” pályázat megnyerése.

Bővebben...
 

Büszkeségünk, Tilesch Marci eredményei

E-mail Nyomtatás PDF

Gratulálunk Marci eredményeihez!

 Részletes lista a bővebben alatt!

 

 

 

 

Bővebben...
 


Oldal 10 / 106