622GG.HU

''Én ott lakom, ahová Te nyaralni jársz!''

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Gyülekezeti nap

E-mail Nyomtatás PDF
Pünkösdhétfőn a boglári evangélikus gyülekezet gyülekezeti napot szervezett. A helyszín a boglári evangélikus templom és gyülekezeti terem volt. A programra a felnőtt és gyerek korosztályt egyaránt meghívták. A gyülekezet lelkésze Kőszeghyné Raczkó Zsuzsanna a cserkészcsapatunkat is meghívta erre a rendezvényre.
Bővebben...
 

Kerékpártúra Csisztapusztára

E-mail Nyomtatás PDF
csoportkep
2016.05.07.-én 7 órakor találkoztunk a cserkészotthonnál, aztán elindultunk Fonyódra. Ott találkoztuk a fonyódi cserkésztársainkkal. Megettük az első szendvicsünket és játszottunk egy szabadtéri játékot - a brit bulldogot. Aztán felpattantunk a biciklire és elindultunk Csiszta fürdőbe, ami kb. 18 km távolságra van Balatonboglártól.
Bővebben...
 

Rajzverseny a víz világnapja alkalmából

E-mail Nyomtatás PDF
dijatado

A víz világnapi rajzversenyen 3. lett Rákóczi Gréti cserkészünk.

Szívből gratulálunk neki!

 

Föld napja - szemétszedés

E-mail Nyomtatás PDF
szemet_csapat
Idén a „Föld napja”  pénteki napra esett és először 1970-ben tartották meg. Az egész világon szemétszedés keretében gondolnak bolygónkra. Rögtönzött szervezéssel a szombati foglakozások végét szántuk a takarításra. Őrsönként levonultunk az otthonból a katolikus templomhoz és a templomkertben szedtük össze a hulladékot. Munkánk „gyümölcsét” a fotók igazolják.
Bővebben...
 


Oldal 10 / 104