622GG.HU

''Én ott lakom, ahová Te nyaralni jársz!''

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Szemétgyűjtés a Föld napja alkalmából

E-mail Nyomtatás PDF

JM!

Április 22-én, szombaton 9-kor elkezdődtek a foglalkozások Bogláron, a vége viszont ilyenkor évről-évre rendhagyó. A Föld Napja alkalmából idén is szemetet szedtünk a templomkertben, amin a gyerekek is ott maradtak szép számmal. 
Bővebben...
 

Húsvéti körmenet

E-mail Nyomtatás PDF
kormenet
Húsvét vasárnapján küldöm a honlapnak emlékként a tegnapi esti történéseket. Már hat órakor gyülekeztünk a szertatásra. Bence, Gergő, Sanyi kétségbe volt esve, hogy valamit félreértettek. A kedélyeket borzolta egy hatalmas siklókígyó megjelenése, amit Sanyi kétszeri akcióval „mentesített”. Minden esetre ott voltunk, Tünde vezérénekeltek, a Sánta srácok szépen segítettek a refrénekben. Áldott Húsvéti Ünnepeket mindenkinek. A fényképek nem világhírűek, de lehet hogy azokká válnak.
Bővebben...
 

Teleki Pálra emlékeztünk

E-mail Nyomtatás PDF

   Idén is, mint minden évben, gróf Teleki Pál halálának évfordulójára emlékeztünk a balatonboglári katolikus templom előtt felállított szobránál, melyet Szőllősi atya közbenjárásának köszönhetünk. A program keretében a következő vers hangzott el: 

Bővebben...
 

Sikeres volt a pályázatunk!

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Ismerőseim és Mindenki!

A látottak alapján kijelenthetjük a Tesco szavazást cserkészcsapatunk megnyerte. 400 ezer forintot nyertünk,amely összeg a cserkészcsapatunknak nagy segítség.

_

_

- Kampányvideónk -

Bővebben...
 


Oldal 9 / 96