622GG.HU

''Én ott lakom, ahová Te nyaralni jársz!''

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Egy mozgalmas hétvége

E-mail Nyomtatás PDF
avatott

Az elmúlt hétvége intenzív cserkészélettel telt el.  Szombaton és vasárnap is volt mit tennünk. Szombat délelőtt normál cserkészfoglalkozásokkal telt el. A csapatotthonban és az evangélikus gyülekezeti teremben párhuzamosan mentek a foglalkozások.  10 órakor Sanyi bá, Takács Tomi, Füleki Laci és én táborhely szemlére indultunk. 

Bővebben...
 

Akadályverseny, cserkész állomással

E-mail Nyomtatás PDF
akadaly_verseny

Október 15. munkanap lévén, az iskolában akadályversenyt szerveztek. Varga Zsolt tanár úr, gondolván a csapatra, íjazási állomást talált ki és a cserkészeket kereste meg.. A két legügyesebb 8 . osztályosunk a csapatban , felvállalta a lebonyolítást,  Füleki Csongi Boglárról és Berdán Peti Lelléről.

Bővebben...
 

Béndek puszta, csapatportya

E-mail Nyomtatás PDF
lengyel

Az időjárás ebben az évben kegyes volt hozzánk, a teljesítmény túra napján ragyogó jó idő virradt ránk. Idén 5. alkalommal szerveztük meg a „Mentsük meg a Béndeki kápolnát” teljesítménytúránkat.
Most is három távon lehetett indulni: 16-26-42 km-en.

Bővebben...
 

Toborzás 3.

E-mail Nyomtatás PDF
lengyel
Szeptember 17-én szombaton ismét toborzó napot tartott a Gaal Gaston Cserkészcsapat. A reggel borultan indult de nem ilyedtünk meg a szürke felhőktől. Kilenc órakor foglalkozás előtti imával elkezdtük a napot.
Bővebben...
 


Oldal 9 / 97