622GG.HU

''Én ott lakom, ahová Te nyaralni jársz!''

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Tesco napok - Toborzás

E-mail Nyomtatás PDF
lengyel
 

Lengyel emléktábla koszorúzás

E-mail Nyomtatás PDF
lengyel
A lengyel nagykövetség felkérésére részt vettünk a balatonboglári ünnepségükön. Nosztalgiából vásárolt a követség egy családi házat a Császtában és ezt a mai nap vették birtokba. 14 órakor szentmisét celebráltak maguknak, ami ugyancsak elhúzódott, mert 15:30 órára értek a Kultúrházhoz.
Bővebben...
 

CSERKÉSZTOBORZÓ!!!

E-mail Nyomtatás PDF
Kedves Barátaim, Ismerőseim és minden Érdeklődő! Az ősszel az iskolakezdéssel egy időben meghirdetjük csapatunk cserkésztoborzóját!
Ettől az évtől kiscserkész jelölteket-farkaskölyköket- is toborzunk. Várunk csapatunkba minden érdeklődőt 6-99 éves korig a toborzó napjainkon. A mellékelt plakáton láthatók a toborzó időpontok és helyek. Várunk benneteket erre a nagy kalandra! Köztünk a helyed.

 

Visnyei Tibor cst csapatparancsnok

 plakat
 

Augusztus 20.

E-mail Nyomtatás PDF
unnepseg
Magányosan üldögéltem az ünnepi szentmisén az első padban és arra gondoltam, hogy egyedül kell koszorúznom. Mikor az Atya elbocsátotta a híveit, óvatosan mentem ki a templomból. Némi megkönnyebbülést jelentett mikor megláttam Zolit néhány cserkész társaságában. Gyorsan felszereltük a csapatzászlót, miközben beestek a Tilesch testvérek. Már kivonultunk mikor a 3 őv. bevágódott, a képeken látszik, hogy kalap nélkül vannak. Az ünnepi beszédet az evangélikus esperes nő tartotta, magvas tartalommal. A művészek ugyancsak magas színvonalon teljesíttetek.
 
Bővebben...
 


Oldal 9 / 107