622GG.HU

''Én ott lakom, ahová Te nyaralni jársz!''

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Tavaszi túra a Keszthelyi hegységben

E-mail Nyomtatás PDF

Csapatunk a hagyományaihoz híven minden tavasszal csapatportyát szervez.  Ez hol gyalogtúra ,hol kerékpáros, vagy buszos túra. Az idén a Keszthelyi hegységre esett a választás, mint túracélpont, ezért a buszos változat mellett döntöttünk.

Bővebben...
 

Ultrabalaton előkészületek

E-mail Nyomtatás PDF

Az "Ultrabalaton" - Balatont megkerülő - verseny frissítő állomás tagjainak, ma 10 órakor eligazítást tartott a szervezők vezetője Zelcsényi Miklós.

Bővebben...
 

Szemétgyűjtés a Föld napja alkalmából

E-mail Nyomtatás PDF

JM!

Április 22-én, szombaton 9-kor elkezdődtek a foglalkozások Bogláron, a vége viszont ilyenkor évről-évre rendhagyó. A Föld Napja alkalmából idén is szemetet szedtünk a templomkertben, amin a gyerekek is ott maradtak szép számmal. 
Bővebben...
 

Húsvéti körmenet

E-mail Nyomtatás PDF
kormenet
Húsvét vasárnapján küldöm a honlapnak emlékként a tegnapi esti történéseket. Már hat órakor gyülekeztünk a szertatásra. Bence, Gergő, Sanyi kétségbe volt esve, hogy valamit félreértettek. A kedélyeket borzolta egy hatalmas siklókígyó megjelenése, amit Sanyi kétszeri akcióval „mentesített”. Minden esetre ott voltunk, Tünde vezérénekeltek, a Sánta srácok szépen segítettek a refrénekben. Áldott Húsvéti Ünnepeket mindenkinek. A fényképek nem világhírűek, de lehet hogy azokká válnak.
Bővebben...
 


Oldal 7 / 95