622GG.HU

''Én ott lakom, ahová Te nyaralni jársz!''

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Rétes sütés Magdi nénivel

E-mail Nyomtatás PDF
A cserkész sokoldalú - főleg ha lány :)

Ennek apropóján gondoltuk úgy a lány őrsvezetőkkel, hogy mindenki számára érdekes lehet megtanulni egy igazi hagyományos magyar desszert, a rétes elkészítési módját - és ha már rétes, akkor nem a bolti kész lapokból, hanem ahogy a nagykönyvben meg van írva: kézzel gyúrva, majd nagy abroszon, papírvékonyra nyújtogatva és megtöltve.
Bővebben...
 

24. Országos Cserkészbál

E-mail Nyomtatás PDF

Február 10-én a 2018-as év utolsó farsangi bálján voltunk, Budapesten a Szent Imre Gimnáziumban minden évben megrendezésre kerülő Cserkészbálon.

Az esemény maga este 6 órakor kezdődött, ilyenkor elmondják, hogy milyen programok vannak az épületben és van egy nyitótánc. Az idei téma a kék szín volt.

Sajnos mi csak 8 óra után értünk oda, mert találkoztunk más csapatból való cserkész barátokkal és együtt indultunk a Feneketlen-tónál álló, szép, sokat megélt épülethez.

Bővebben...
 

Farsangi bál 2018

E-mail Nyomtatás PDF
Február 3-án megtartottuk immár a 17. cserkészbálunkat. Az első csapatbál 2002-ben indult és a kezdeti hagyományokat idén is betartottuk. A fő attrakciót a jelmezesek bemutatója jelentette.
Bővebben...
 

Éjféli mise

E-mail Nyomtatás PDF

Különleges színdarabot tanultak be cserkészeink az idei karácsonyra. A sztorit, Wass Albert Angyalka című novellája szolgálta. A nagy átelléssel bemutatott darab igen tetszett a megjelenteknek. Dicséret és köszönet a szereplőknek, a darab betanítójának Csobor Tünde  cst-nek valamint segítőinek Horváth Regina, Bagi Laura ővk-nek és Tünde vőlegényének Benedeczky Gábornak a díszletekért.

 
 
 
 


Oldal 5 / 96