622GG.HU

''Én ott lakom, ahová Te nyaralni jársz!''

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Farsangi bál 2018

E-mail Nyomtatás PDF
Február 3-án megtartottuk immár a 17. cserkészbálunkat. Az első csapatbál 2002-ben indult és a kezdeti hagyományokat idén is betartottuk. A fő attrakciót a jelmezesek bemutatója jelentette.
Bővebben...
 

Éjféli mise

E-mail Nyomtatás PDF

Különleges színdarabot tanultak be cserkészeink az idei karácsonyra. A sztorit, Wass Albert Angyalka című novellája szolgálta. A nagy átelléssel bemutatott darab igen tetszett a megjelenteknek. Dicséret és köszönet a szereplőknek, a darab betanítójának Csobor Tünde  cst-nek valamint segítőinek Horváth Regina, Bagi Laura ővk-nek és Tünde vőlegényének Benedeczky Gábornak a díszletekért.

 
 
 
 

Mindenszenteki megemlékezés

E-mail Nyomtatás PDF

A Mindenszenteki temetői megemlékezést október 28-án 9 órától megejtettük. Az öt cserkész halottunkról megemlékeztünk, koszorút és mécsest helyeztünk a sírokra. A megjelent csapattagok közül már csak nagyon kevesen ismerték az elment cserkészeket.

- Fotóalbum -

- Jelenléti ív -

 

Október 23-a - megemlékezés

E-mail Nyomtatás PDF
Az esős, szeles időjárás miatt a művelődési házban került sor a megemlékezésre a szokásos forgatókönyvnek megfelelően. A polgármester összefogott, frappáns megemlékezést rittyentett, a kaposvári egyetem elsőéves színész növendékei magas színvonalú produkcióval,
feledhetetlen megemlékezést nyújtottak a megjelenteknek.
 
 


Oldal 4 / 95