622GG.HU

''Én ott lakom, ahová Te nyaralni jársz!''

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Újonc fogadalomtétel

E-mail Nyomtatás PDF

Örömteli eseményre gyűlt össze a csapat a vasárnapi szentmisére, mely után került sor az idén újonc próbát tett jelöltjeink ünnepélyes fogadalom tételére.

Én …. fogadom, hogy híven teljesítem kötelességeimet, amelyekkel Istennek, Hazámnak és embertársaimnak tartozom. Minden lehetőt megteszek, hogy másokon segítsek. Ismerem a cserkésztörvényt és azt mindenkor megtartom. 

A hét új cserkész már helyt állt az idei táborban is (sőt, vannak akik már a kiscserkész ígéretük folytatásaként készültek fel az újonc próbára), a tegnapi teljesítménytúrán is rész vettek és most már minden szempontból a csapat teljes jogú tagjai.

- Fotóalbum -

Bővebben...
 

"Mentsük meg a béndeki kápolnát!" túra

E-mail Nyomtatás PDF

Köszönjük a több mint 120 résztvevő (túrázó és szervező) részvételét és gratulálunk a sikeres túrához!

Bár reggel 6-kor még szemerkélt az eső, és borús felhőkkel volt telve az ég, mégis kellemes túraidő kerekedett - így a számos résztvevőnek nem kellett az esővel is küzdenie az útvonal adta megpróbáltatásokon kívül. Mert az akadt bőven... Kiterjedt pocsolyák, kellemes dagonyák, az erdőirtás miatt útra került ágak, belógó szederinda... az erdő mindent megtett, hogy marasztaljon bennünket :) De e mellett, gyönyörű őszi tájképek és színek, pár szüret után ottfelejtett szőlőfürt, kukoricatarlón legelő őzek, fácánok és sokféle gomba mutatta a táj szebbik oldalát. 

Köszönjük a támogatást Gyugy község polgármesterének, a Márka üdítőitalok gyártójának, a Dél-Balatoni 4x4 Terepjárós Egyesületnek(Tóth Dani személyében), a terület hivatásos vadászának Tóth Tibornak, és minden segítőnek, aki részt vett az esemény szervezésesben és lebonyolításában.

 
 
Bővebben...
 

Isten éltesse Laci atya

E-mail Nyomtatás PDF

Áldjon meg téged az Úr!  Áldjon meg téged az Úr! 

Őrizzen meg tégedet!

//: Világosítsa meg az Úr, az Ő orcáját terajtad, 

    Könyörüljön terajtad,

    Fordítsa az Úr az Ő orcáját rád, 

    Fordítsa az Úr az Ő orcáját rád,

    S adjon békét tenéked! :// 

 - Fotóalbum -

 

Táborhelyszemle a Bakonyban

E-mail Nyomtatás PDF

Tibi vezetésesével összesen nyolcan mentünk a 2015-ös táborhely szemléjére szombat délután.

A hely nagyon szép, a rét nagy, az erdő tiszta (pár jel utalt arra, hogy már előttünk is táboroztak itt (hajgumi, műanyag zacskó és egy jó állapotú kenő kés is hevert az avarban). Ha esni fog az eső akkor valószínűleg árvíz lesz, a a talaj köves, látszik merre van a víz útja, így nem kell aggódnunk e-miatt. A rét megtekintése után megnéztük, hogy a környező városokból hogy lehet megoldani az élelmiszer, víz és faanyag beszerzést (Herend, Ajka). Mindezek után a Hajag tetején lementünk egy orosz földalatti bunkerbe. Nagyon élveztük a sötétben bolyongást.A sok izgalom után indultunk haza.

JM! Rumán Dávid öv.

 


Oldal 1 / 79