622GG.HU

''Én ott lakom, ahová Te nyaralni jársz!''

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Balatonboglár város napja

E-mail Nyomtatás PDF

Balatonboglár alapításának 807. évfordulója alkalmából a képviselő testület Közszolgálati díjat adományozott – többek között- Várnai László esperes atyának a közösségért kifejtett tevékenységéért. A laudációban megemlékeztek Várnai atya a cserkész mivoltáról és a csapat segítését és támogatását.

A fotókon Várnai atya mellett a budapesti lengyel nagykövet és a most megválasztott „lengyel parlamenti szószóló” asszony látható.

- Fotóalbum - 

 

Gyereknap 2018

E-mail Nyomtatás PDF
 

XII. NN Ultrabalaton

E-mail Nyomtatás PDF
Kedves Állomásfőnökök, Állomáson dolgozók és háttérből támogató családok :)

Újra egy sikeres UB-t tudhatunk a hátunk mögött, szerencsére az idő is kegyes volt, remélem mindenki kipihente már magát többé-kebésbé :)

Ezúton is szeretnénk megköszönni a részvételeteket és az áldozatos munkátokat!
Bővebben...
 

"Ön választ, mi segítünk!" Tesco pályázat - Zsetongyűjtés

E-mail Nyomtatás PDF
A mai nap (05. 07-én) megkezdődött a TESCO zseton gyűjtő akciója. Alapítványunk a 18-as körzetben a siófoki cserkészcsapattal és a cukorbetegek egyesületével veszi fel a harcot az elsőség megszerzéséért. Naponta próbálunk helyzetjelentést közölni a honlapunkon. Mindenki mozgósítsa barátait, rokonait, ismerőseit, mert a “merítési lehetőségünk” ötször hátrányosabb” (25 ezer fő/5 ezer fő)  ellenfeleinkkel szemben. Bogláron az 1. urna a csapatunké és Gaal Gaston Gyermek és Ifjúsági Közhasznú Alapítvány néven fut. Csapjunk bele! Veszteni valónk nincs! 
 

- Legfrissebb (06.02 13:11) állás balatonboglári Tesco-ban -

- Legfrissebb (05.13 09:00) állás siófoki Tesco-ban -

 


Oldal 1 / 95