622GG.HU

''Én ott lakom, ahová Te nyaralni jársz!''

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

CSERKÉSZTOBORZÓ!!!

E-mail Nyomtatás PDF
Kedves Barátaim, Ismerőseim és minden Érdeklődő! Az ősszel az iskolakezdéssel egy időben meghirdetjük csapatunk cserkésztoborzóját!
Ettől az évtől kiscserkész jelölteket-farkaskölyköket- is toborzunk. Várunk csapatunkba minden érdeklődőt 6-99 éves korig a toborzó napjainkon. A mellékelt plakáton láthatók a toborzó időpontok és helyek. Várunk benneteket erre a nagy kalandra! Köztünk a helyed.

 

Visnyei Tibor cst csapatparancsnok

 plakat
 

Augusztus 20.

E-mail Nyomtatás PDF
unnepseg
Magányosan üldögéltem az ünnepi szentmisén az első padban és arra gondoltam, hogy egyedül kell koszorúznom. Mikor az Atya elbocsátotta a híveit, óvatosan mentem ki a templomból. Némi megkönnyebbülést jelentett mikor megláttam Zolit néhány cserkész társaságában. Gyorsan felszereltük a csapatzászlót, miközben beestek a Tilesch testvérek. Már kivonultunk mikor a 3 őv. bevágódott, a képeken látszik, hogy kalap nélkül vannak. Az ünnepi beszédet az evangélikus esperes nő tartotta, magvas tartalommal. A művészek ugyancsak magas színvonalon teljesíttetek.
 
Bővebben...
 

Jankovichi búcsú

E-mail Nyomtatás PDF
Ha Nagyboldogasszony ünnepe, akkor Jankovichi búcsú. Valójában hétfőn van a a naptár szerinti dátum, azonban mindig a hozzá közelebb vasárnap megtartjuk a megemlékezést. Az ünnepi szentmise 9 órakor kezdődött, meglehetősen mérsékelt részvétel mellett.
Bővebben...
 

Évzáró - évnyitó összejövetel

E-mail Nyomtatás PDF
 


Oldal 1 / 98