622GG.HU

''Én ott lakom, ahová Te nyaralni jársz!''

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Csapattábor - 2014.07.04-14. Kaszó

E-mail Nyomtatás PDF
Tábor helye: Kaszó (Somogy megye)
 
                                    Tábor időpontja: 2014.07.04. – 07.14.
                                    Indulás időpontja: 2014. 07. 04.      05. 30 óra
                                    Érkezés időpontja: 2014. 07.14.       15. 00 óra
                                    A tábor személyenkénti költsége: 15 000Ft/fő 
                                   (ebből cc. 7 000 Ft/fő a tehergk. ill. a busz kts.)

A táborhely Balatonboglártól 90 km-re, Nagyatád városától cc. 12 km- re, külterületen, egy cc2 ha-os legelő szélén terül el, az un. Zöld Filagor réten lesz. Portyáinkat a környék nevezetességinek meglátogatása mellett, megtekintjük a Baláta tó élővilágát, utazunk az erdei kisvasúton.

A szülői értekezletet közvetlenül az általános iskolai tanévzáró után (06. 17.én cc. 19:15 óra), a plébánia udvarán

tervezzük, amire minden szülőt, nagyszülőt szeretettel meghívunk. A „Szülői nyilatkozatot” ekkor lehet leadni. A táborral kapcsolatban további információval ekkor szolgálunk.

Az ÁNTSZ nem követeli meg orvosi igazolás meglétét, de azért a tábor megkezdéséig 4 napnál nem régebbi igazolást szerezzék be!
 

 

Méta

E-mail Nyomtatás PDF
A hagyományos métafesztivált ismét szombaton, ill. hétfőn bonyolítottál le a boglári focipályán. Csapatunk is benevezett és az első két akadályt simán leküzdötte. Már a verseny megkezdése előtt nehézségek mutatkoztak, mivel a szervezők úgy tudták, hogy a cserkészek is kiállítanak egy bírói csapatot. Így járunk akkor, ha felelőtlen ígéretet tesz, arra nem meghatalmazott vezető. Mivel csak egy bírói testület állt fel, egyenes kieséses rendszerben kezdődött meg a küzdelem. A káoszt fokozta, hogy az eredetileg 17 órára kiírt küzdelmünket menet közben előre hozták 16 órára. A csapatunk tagjait úgy kellett összevadászni. Ennek ellenére tovább jutottunk és a hétfő reggeli összecsapás után a döntőbe kerültünk. Galgahévíz csapatát kellett legyűri, de az 5. perc környékén - a nyomasztó ellenféli fölény mellett- a mérkőzés félbeszakadt. Történt ugyanis, látva az ellenfél tagjainak korát (zöműk 17- 18 éves lehetett), Sanyi és Máté beszeretett volna szállni a küzdelembe. Ehhez az ellenfél vezetői nem járultak hozzá, így mi kértük, hogy részükről is max. 14 éves játékosok legyenek a pályán. Ők erre nem voltak hajlandóak, versenykiírást kértek. Mintegy 10 perces tanácstalanság után Szazsó meghozta a szabályzatot, ami a mi igazunkat bizonyította. Az ellenfél magyarázata: „azóta megnőttek a gyerekek”. Mindkét csapat kizárásra került, így ért véget régi dicsőségünk.
Csöndben leballagtunk a Platánstrandra és Sziládi büfében megebédeltünk. Az ebédet követően fagyiztunk, majd sokan a fürdésre szánták el magukat.

 

Víz napja

E-mail Nyomtatás PDF
Az ENSZ 1992-ben nyilvánította ezt a napot a Víz világnapjának. Szerte a Földön ünneplik a környezeti értékek megőrzéséért felelősséget érző kormányok, szervezetek és magánszemélyek.

A Nők a Balatonért Egyesület Fonyódi csoportja a hagyományos koszorúzással ünnepelte 2014. március 23-án a jeles napot. Az ünnepségen Piliszky Zsuzsa, csoportunk vezetője köszöntötte az egybegyűlt felnőtteket és gyerekeket. Soltész Florina elmondta Tamkó Sirató Károly Dal a tóról című versét. A cserkészek balatoni népdalokat énekeltek, Péter Sára vezetésével. Az ünnepség végén nádból készült koszorúval köszöntöttük a Balatont, Rumán Dániel hajította messze a vízbe.
 

Ultrabalaton 2014

E-mail Nyomtatás PDF

2012 km - 8 frissítőpont - 20 óra mosoly - 0 alvás

A kezdetek - azaz 2007 - óta töretlen lelkesedéssel frissítünk Fonyódtól Szárszóig.

Egy nagy kaland, egy jó élmény, sok sportember - példaértékű céltudatosság. Ezúton is gratulálunk a résztvevőknek, szervezőknek és a frissítőpontok személyzeteinek a helytállásáért! 

Valamint külön gratulálunk csapatunk tagjainak, akik mint futók vagy kísérők teljesítették a távot! 

Nevezetesen: Tóth Ádám (212+km !!!)  - Tóth Izabella - Tóth Marci 

- Fotóalbum - 

 


Oldal 1 / 77