622GG.HU

''Én ott lakom, ahová Te nyaralni jársz!''

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

XII. NN Ultrabalaton

E-mail Nyomtatás PDF
Kedves Állomásfőnökök, Állomáson dolgozók és háttérből támogató családok :)

Újra egy sikeres UB-t tudhatunk a hátunk mögött, szerencsére az idő is kegyes volt, remélem mindenki kipihente már magát többé-kebésbé :)

Ezúton is szeretnénk megköszönni a részvételeteket és az áldozatos munkátokat!
Bővebben...
 

"Ön választ, mi segítünk!" Tesco pályázat - Zsetongyűjtés

E-mail Nyomtatás PDF
A mai nap (05. 07-én) megkezdődött a TESCO zseton gyűjtő akciója. Alapítványunk a 18-as körzetben a siófoki cserkészcsapattal és a cukorbetegek egyesületével veszi fel a harcot az elsőség megszerzéséért. Naponta próbálunk helyzetjelentést közölni a honlapunkon. Mindenki mozgósítsa barátait, rokonait, ismerőseit, mert a “merítési lehetőségünk” ötször hátrányosabb” (25 ezer fő/5 ezer fő)  ellenfeleinkkel szemben. Bogláron az 1. urna a csapatunké és Gaal Gaston Gyermek és Ifjúsági Közhasznú Alapítvány néven fut. Csapjunk bele! Veszteni valónk nincs! 
 

- Legfrissebb (05.17 17:00) állás balatonboglári Tesco-ban -

- Legfrissebb (05.13 09:00) állás siófoki Tesco-ban -

 

A gulyáságyú felújítása

E-mail Nyomtatás PDF

A mai nap megkezdte két cserkész szülő ( Koleszár Róbert és barátja Ács János) a “szakadt” gulyáságyunk felújítását. A szer  új fenéklemezt és gumi köpenyt kap és újra lesz “dukkózva”. Az átváltozást képeken követheted.

A csapat nevében megköszönjük Koleszár Róbert cserkész apukának és barátjának Ács Jánosnak 3 napos áldozatos munkáját, amit a gulyáságyunk felújítása érdekében végeztek. 

- Fotóalbum - 

 

Tavaszi portya szemétszedéssel

E-mail Nyomtatás PDF

Ez évi tavaszi csapatportyánkat a látrányi halastóhoz szerveztük bicajjal. Mivel barátságos időpontban kezdtünk, a fonyódi “ különítmény tagjai stílusosan kerékpárral érkeztek a csapatotthonhoz. 

Bővebben...
 


Oldal 1 / 94