622GG.HU

''Én ott lakom, ahová Te nyaralni jársz!''

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Pályázat a csapattáborért

E-mail Nyomtatás PDF
tesco_palyazat

Most Önnek is lehetősége van támogatni cserkészcsapatunkat, és ehhez csak a mindennapi bevásárlás szükséges!  A Tesco Global Zrt. "Ön választ, mi segítünk" elnevezésű pályázatán munkánk bekerült a 3 legjobbnak ítélt pályamű közé. Ezzel lehetőségünk nyílt a nagyközönség elé tárni, miért is dolgozunk egész évben, mi az, ami motivál minket, a cserkészet alapjait. Ha nyerünk, 400.000 Ft-tal segítik a nagy táborunk megvalósulását!

Bővebben...
 

TeSzedd - szemétgyűjtés

E-mail Nyomtatás PDF

Az ez évi Föld napi szemétszedő akciónkat több okból is el kellett halasztanunk. Az eredeti időpont a ballagási ünnepségek miatt kellett pünkösd szombatra áttennünk. Az új időpontban pedig leszakadt az ég és ismét halasztottunk. Ma viszont ragyogó napot fogtunk ki.

Bővebben...
 

Gyülekezeti nap

E-mail Nyomtatás PDF
Pünkösdhétfőn a boglári evangélikus gyülekezet gyülekezeti napot szervezett. A helyszín a boglári evangélikus templom és gyülekezeti terem volt. A programra a felnőtt és gyerek korosztályt egyaránt meghívták. A gyülekezet lelkésze Kőszeghyné Raczkó Zsuzsanna a cserkészcsapatunkat is meghívta erre a rendezvényre.
Bővebben...
 

Kerékpártúra Csisztapusztára

E-mail Nyomtatás PDF
csoportkep
2016.05.07.-én 7 órakor találkoztunk a cserkészotthonnál, aztán elindultunk Fonyódra. Ott találkoztuk a fonyódi cserkésztársainkkal. Megettük az első szendvicsünket és játszottunk egy szabadtéri játékot - a brit bulldogot. Aztán felpattantunk a biciklire és elindultunk Csiszta fürdőbe, ami kb. 18 km távolságra van Balatonboglártól.
Bővebben...
 


Oldal 1 / 96