622GG.HU

''Én ott lakom, ahová Te nyaralni jársz!''

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Lengyel kapcsolatok ápolásának napja

E-mail Nyomtatás PDF

Ma délután megtartották a boglárcsikok szokásos éves megemlékezésüket Balatonbogláron. Csapatunk képviselte magát néhány cserkésszel. A katolikus ünnepi két nyelvű mise után a lengyel delegáció koszorút helyezett el Varga Béla kriptájába, Gr. teleki Pál szobránál és a Művelődési ház falán lévő márványtáblánál.

Bővebben...
 

Augusztus 20. Szent István ünnepe

E-mail Nyomtatás PDF
A hagyományoknak megfelelően zajlott a 20-i megemlékezésünk. Részt vettünk az ünnepi szentmisén, majd a templomkertben,  a  Szt. István szobornál a városi ünnepségen. Az idei ünnepi beszédet Szabó Levente református lelkészünk mondta, majd rövid, de színvonalas előadásban volt részünk a Dériné társulat tagjai közreműködésével. A szokásos ájulás is megérkezett a menetrend szerint, pedig idén vízzel is készültünk ennek orvoslására.
 
 

Vándortábor 2018.08.13-15.

E-mail Nyomtatás PDF

Csapatunk életében egy teljesen új program jelent meg: a vándortáborozás. Sajnos ezen a nyáron a vezetőink elfoglaltsága miatt a tervezett álló táborunkat nem tudtuk megvalósítani. De szerencsére augusztusban meg tudtunk szervezni egy vándortábort.

Bővebben...
 

Jankovich telep napja

E-mail Nyomtatás PDF
Részt vett csapatunk néhány tagja a hagyományos Nagyboldogasszony napi Jankovichi búcsún.  A szentmise kissé késve kezdődött, de a Szt. István szobor előtti megemlékezés annál hamarább. Alig volt idő a kalapok felvételére, a Himnusz alatt sikerül valamilyen alakzatot felvennünk. A polgármesterünk köszöntő beszéde frappáns volt mint mindig, a koszorúzás is villámgyorsan lezajlott. Sajnos, a beígért sörözés a két tisztünk részére nem jött össze, nem volt idejük a csapolást kivárni.
 
 


Oldal 1 / 6