logo

Advent első vasárnapján a "Csapatépítő" programunk keretében a hévizi katolikus templom 9 órai szent miséjén vettünk részt. A templom belül Makovecz stílusban épült, külsőre inkább a keleti egyház építészeti stílusát követné. A környezete csodálatos, mintha egy nagy, modern városban járnánk.

Igazi élményt számomra a szentbeszéd jelentette. Abban egy fölösleges szó nem hangzott el, lebilincselve hallgattam elejétől a végéig. A mise végeztével úgy alakult, hogy az Atyával keresztezte az utunk a parkolóban. Köszöntem és megszólaltam: 

"Megtudhatom a nevét? És gratulálok a szentbeszédéhez."

"Tóth Tamás vagyok, köszönöm a gratulációt, de a tegnapi jobb volt". (mármint a szentbeszéd)

Szóhoz sem jutottam.

Pauer Sándor


Kálmi javaslatára a vezetőség (és párjaik) közös csapatépítőn vettünk részt Hévízen, ahol nyugodt körülmények között tudtuk átbeszélni a csapat jelenlegi helyzetét és jövőbeli terveinket. A párok a külső szemlélő éleslátásával segítettek több szempontból látni az ügyeket - köszönjük a támogatásukat és segítségüket.
A több órás megbeszélés végére mindenkinek jutott elvégzendő feladat. A táborhelyet még január első hetében lefixáljuk, tervbe került egy családias farsang februárban valamint csapatprogramként a Mohácsi busójáráson való részvétel is. (részletek a honlapon elérhetőek lesznek hamarosan).
Ezt követően volt időnk a szállás adta lehetőségeket kihasználva kipróbálni a híres hévízi gyógyvíz erejét - az orrunkat tuti legyőzte, mert különösen büdös 😀
Az estét vacsora, majd egy kis séta zárta a városban.
Másnap a reggelit követően részt vettünk a 9 órai szentmisén, ami a gyönyörű hévízi templom és a karizmatikus Atya jóvoltából nagy élmény volt mindenkinek.
Ezt követően Rezi felé vettük az irányt, a főtérről indulva szép napos időben túráztunk fel a várhoz. Út közben előjöttek a régi emlékek - mikor jártunk erre a csapattal, még Feri-bá idejében - és mennyi minden megváltozott azóta. A várat szépen rendbetéték, a környezete parkos, sok paddal, esőbeállóval - igazán jó túracélpont. A vár fokáról ellátni Keleti irányban a Sztúpáig, Dél felé a Csobáncig, sőt, még Kemendollár táblát is találtunk az útjelzők között 🙂
A kellemes erdőjárást követően jól megéheztünk, Balatonszentgyörgyön álltunk meg ebédelni, ezt követően zárult a program.
Mindenki nevében mondhatom, hogy nagyon jól éreztük magunkat, és remélem, hogy a megbeszéltek 150%-ból legalább 100% megvalósításra kerül!
Remélem legközelebb (mert tervezzük, hogy lesz) még több vezetőnk tud majd részt venni a csapatépítőn.

Benedeczki-Csobor Tünde

- Fotóalbum -

- Jelenléti ív -

Bannerek

nea

me

bethlen

nca1

      tesco