logoA feladat átvállalási kötelezettségünknek eleget téve ma (08. 04.) délután is foglalkoztunk az érdeklődő gyerekkel a Platán strandon. Az idő nem igazán kedvezett a fürdőzésesnek, mivel elég erős szél fújt, a parton nagy élet zajlott. Minden sportpályát csapatok foglalták el , zajlottak a „Mozdulj Balaton” versenysorozat döntői.

Csapatunk tagjai, a kisebb gyerekeknek próbáltak elfoglaltságot nyújtani. Tünde és Zoli zsírkrétás rajzolást és gyurmázást vezényelt, Dani és Matyi pedig „kugliztatták” a gyerekeket. (Palackokat kellett teniszlabdával kiütni) Náluk zömmel német érdeklődőket találtam. 

A megjelent gyerekeket apró cukorkával honorálták aktivitásukért. 

Pauer Sándor 

Français 

Samedi à la plage 

La compétition, ‘Bouge-toi Balaton’ a eu lieu le 4e août à la plage Platán en Balatonboglár. Toutes les terraines du sport ont été occupé. Cependant, notre équipe a organisé activitées pour les petits. Ils ont pû jouer des jeux d’habilité et créatifs. Il y a eu beaucoup d’enfant allemand. Les petits ont reçus des bonbons pour avoir participé activement. 

Jakab Gyula, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

- Fotóalbum -

- Jelenléti ív -

Bannerek

tesco

 

nea

Csapatunk programjainak megvalósítását a
Nemzeti Együttmüködési Alap támogatása
segíti.

esza logo

nca1