logoTibi, Ádám és jómagam elsőként a közeli vízműveket látogattunk meg, hogy biztosítsuk a tábor vízellátását. Mikor odaértünk, az a szomorú tény fogadott bennünket, hogy pénteken nincs ügyfélfogadás.

 

Ilyen könnyen azért nem adtuk fel a dolgot, mert ennyire nincs sok szabadidőnk. Mivel név szerint tudtuk, kit keresünk, Tibit beengedte a biztonsági őr. Egy negyedóra múlva már jött is, árajánlattal. Pikkpakk kocsiba pattantunk, átrobogtunk Szentendrén, és már kint is voltunk a Pilisben.
Az erdészeti sorompónál letettük az autót, és húsz perc kellemes séta után kiértünk a táborhelyre. Miután körbejártuk, egy hosszabb tanácskozás vette kezdetét, amelyben a tábori programról és a feladatok elosztásáról volt szó. Megbeszéltük a jövő heti roverhétvége programját is. Igencsak kapóra jött a táborhelyen lévő esőház, mert az eső végig szemerkélt, és gatyarohasztó meleg sem volt. A hangulatunkat viszont mindez egyáltalán nem törtle le. Örültünk, hogy végre a természetben lehetünk, jókat beszélgetünk. Észre sem vettük, és az idő elszaladt. Szemlénk végpontjaként felmentünk még a Lajos-forráshoz, majd Budapest felé vettük az irányt.
Egy hét múlva újra jövünk. (: 

Geiszt Csaba st. 

- Fotóalbum -

- Jelenléti ív -

Bannerek

tesco

 

nea

Csapatunk programjainak megvalósítását a
Nemzeti Együttmüködési Alap támogatása
segíti.

esza logo

nca1