logoVasárnap délelőtt a plébánia közösségi termében tartottuk meg a decemberben kitűzött vezetői megbeszélést. A kezdés kissé megcsúszott a hajnalig tartó bál miatt, a meghívottak sem jelentek meg teljes létszámban. 
A fórum témáját a csapat tagjait foglalkoztató aktuális problémák szolgáltatták.

Ennek feldolgozását Tóth Ádám st. vállalta, így az ő felhívására gyűltünk össze. Levezető elnök, jegyzőkönyvvezető, hitelesítők megválasztása után kezdődtek meg a problémafelvetések. A jelenlévők néha szenvedélyesen előadták a lelküket nyomó gondokat, majd határozatokat fogalmaztunk meg. Megállapodtunk a cserkészotthon rendjében, az egyenruha viselés alkalmaiban, a honlapra kerülés rendjében, a lányos foglalkozások sűrítésében, a szakmai programok felelősének személyében. Minden cserkészmegmozdulásról készüljön fotó, jelenléti ív, beszámoló, és ha van költsége számla, amik meglétét az aktuális parancsnok köteles biztosítani, a honlapra kerülés érdekében. 
A csapat életében felmerült minden terhelő ok nem került felszínre, de így is majd 4 órát beszélgettünk. Azt megállapítottuk, hogy a roverek igényelnek egy-két számukra szervezetett programot félévente, ennek szervezésére Visnyei Tibor cst. kapott megbízást. Sajnos nem kaptunk ígéretet a tisztektől, hogy a jövőben a szombati foglalkozásokat rotációban látogatni fogják, pedig a fórumon igényként felvetődött. A csapat életét meghatározó megbeszéléseket a márciusi "rover hétvégén" a Pilisben folytatjuk. 

Pauer Sándor cspk.

- Fotóalbum -

- Jelenléti ív -

Bannerek

tesco

 

nea

Csapatunk programjainak megvalósítását a
Nemzeti Együttmüködési Alap támogatása
segíti.

esza logo

nca1