logoKellemest a .... Kerületi közgyűléssel

Táborhely szemlén voltunk Komlón és Pécsváradon a hétvégén

 

7 órai indulás, óra-átállítás miatti kavarodás és kedves, de szigorú biztonsági őrök jellemezték a vasárnap délelöttünket. Ez utóbbi tény és az általuk megtudott hírek alapján a No.2. táborhelyet el is vetettük (ez a Pécsvárad melletti erdőben egy volt katonai lőtér közelében lett volna). Maradt a No.1 - ami tényleg az is! Komló határában 4,5 km-re a lakott település határától egy gyönyörű tető, tiszta és hatalmas erdővel övezve, játékra alkalmas tisztással - az álom táborhely!

A bejárás után indultunk is Pécsre, hogy egy finom ebéd után meghallgassuk a kerület éves beszámolóját és programtervezetét a Nagy Lajos Gimnáziumban. Bár mi érkeztünk a legtávolabbról, mi értünk oda legelőbb , még szerencse, mert így Tibi szólhatott Hegyi Lacinak, hogy állítsa át ő is az óráját (nála még fél 1 volt fél 2-kor...) és induljon a közgyűlésre, mert megtartjuk nélküle! :)

Született pár döntés és határozat - sok a munka, de sajnos kevés a lelkes munkás cserkész. A bizalmat kapott vezetőknek jó munkát kívánunk, a többieknek köszönjük amit eddig tettek a kerületért!

Mindenesetre ami minket személyesen érint: az Országos Felügyelő Bizottság kerületi tagja továbbra is Visnyei Tibor cserkésztisztünk. OIB küldöttként pedig felmerült Geiszt Csaba st.-nk neve, de erről csak késöbb dönt a KIB.

Jó munkát!

Tengerész

- Fotóalbum -

- Jelenléti ív -

Bannerek

tesco

 

nea

Csapatunk programjainak megvalósítását a
Nemzeti Együttmüködési Alap támogatása
segíti.

esza logo

nca1