3304Bár a kupát még nem sikerült elhódítanunk, töretlen lelkesedéssel készültünk idén is lefőzni a neves mesterek halleveseit :)

Szakértő irányítás mellett került minden jó a kondérba, rotyogott a sűrű lé, az illatok vonzották a látogatókat. El sem készült még a leves, már a felét eladtuk látatlanba az illata alapján a járókelőknek!

 

De nem is csalódtak, mikor megkóstolták! Olyan kapós volt a felséges étek, hogy a készítők alig tudtak kimenteni maguknak egy kis kóstolót!

Kedves vendégek - jövőre is elvárunk mindenkit egy kis Cserkész halászlére Bogláron!

"Balatonbogláron 2001-óta minden nyár derekán a helyi Platán strand szomszédságába várják a szabadtéri halfőzés barátait. A versengő levek készülhetnek dunai, tiszai vagy bármilyen stílusban, a lényeg az, hogy a bennük felhasznált hal balatoni legyen.

Aki nem versenyezni megy, az se feltétlenül marad éhen, ugyanis a közönségnek a környék profi szakácsai főznek klasszikus balatoni hallét." Forrás: konyhamester.hu

"A verseny évről-évre alkalmat ad arra, hogy ország-világ csodájára járjon, milyen sokféle halászlevet lehet készíteni a Balaton halaiból. Főtt már itt bajai tésztás-, dunai-, tiszai-, ecsenyi korhely halászlé, de még aranysárga, szentpétervári zöldséges halleves is." Forrás:Somogy Portál

- Fotóalbum -

- Felhívás -

Bannerek

tesco

 

nea

Csapatunk programjainak megvalósítását a
Nemzeti Együttmüködési Alap támogatása
segíti.

esza logo

nca1